Wie zijn we

Dokter Katrien De Maeyer

Dokter Katrien De Maeyer

Algemeen gynaecoloog
Studeerde geneeskunde aan de KU Leuven  en behaalde haar diploma voor gynaecologie in het Verenigd Koninkrijk, waar ze 10 jaar werkte.
Naast een  algemene interesse in de gynaecologie en verloskunde, legt zij zich ook vooral toe op de urogynaecologie ( problemen met de blaas en verzakking van baarmoeder en vagina).
Dokter Els Van De Poel

Dokter Els Van De Poel

Algemeen gynaecoloog
Studeerde geneeskunde aan de KU Leuven en behaalde haar diploma voor gynaecologie in Leuven.
Zij is naast allround gynaecoloog vooral geïnteresseerd in verloskunde en prenatale echografie.
Dokter Luc Meeuwis

Dokter Luc Meeuwis

Fertiliteitsarts

Studeerde geneeskunde aan de Universteit Antwerpen en behaalde daar zijn diploma in gynaecologie. Na verscheidene jaren algemene gynaecologie gedaan te hebben is hij nu vooral gefocust op fertiliteitsbehandelingen. Hiervoor is hij in verscheidene ziekenhuizen actief om het ganse proces te kunnen begeleiden. Hij houdt nog een beperkte consultatie op de locatie in Schilde voor algemene gynaecologische problemen, maar volgt geen zwangerschappen meer op.

Dokter Joke Mechels

Dokter Joke Mechels

Algemeen gynaecoloog
Studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen en behaalde aldaar haar diploma in de gynaecologie/obstetrie in juli 2016. Sinds oktober 2016 is zij gestart als all round gynaecoloog in het gynaecologisch centrum te Schilde en Antwerpen. Naast een algemene interesse in de gynaecologie en verloskunde, wenst zij zich ook toe te leggen op laparoscopische technieken (kijkoperaties).
Dokter Karen Dam

Dokter Karen Dam

Algemeen gynaecoloog

Studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen en behaalde haar diploma in de gynaecologie/obstetrie in juli 2020 na stages in het ZOL in Genk, AZ Klina in Brasschaat, AZ Monica in Deurne en het UZA in Edegem. Sinds oktober 2020 is zij gestart als all round gynaecoloog in het Gynaecologisch Centrum Antwerpen-Schilde. 

Annemie V. & Annemie B. Vroedvrouwen GYNEE

Annemie Verbist (links) en Annemie Bruynseels (rechts)

Annemie V. & Annemie B.

Vroedvrouwen
Rita & Maryline Secretariaat GYNE

Rita & Maryline

Secretariaat
Stéphanie Quidousse

Psychologe Stéphanie Quidousse

Psycholoog

Psychologie, rookstopbegeleiding en seksuologie

Bij ons kan u terecht voor:

  • Zwangerschapsopvolging: echografie, consultatie, bevalling. Bij dreigende vroeggeboorte <34 weken zwangerschap werken we samen met het UZA (Edegem)
  • Algemene gynaecologie: screening baarmoederhalskanker, goedaardige gynaecologische problemen, prolaps, menopauze, borstonderzoek, echo klein bekken, operatieve ingrepen, basis fertiliteitsonderzoek. Voor oncologische problemen werken wij samen met het UZA (gynaecologische tumoren) en de Borstkliniek van AZ Monica (borstkanker).
  • Fertiliteit: diagnostiek en behandeling door dr Meeuwis L
  • Operatieve ingrepen en bevallingen vinden plaats in AZ Monica (Deurne).