Wie zijn we

Waarvoor kan u bij ons terecht

Bij ons kan u terecht voor:

  • Zwangerschapsopvolging: echografie, consultatie, bevalling. Bij dreigende vroeggeboorte <34 weken zwangerschap werken we samen met het UZA (Edegem)
  • Algemene gynaecologie: screening baarmoederhalskanker, goedaardige gynaecologische problemen, prolaps, menopauze, borstonderzoek, echo klein bekken, operatieve ingrepen, basis fertiliteitsonderzoek. Voor oncologische problemen werken wij samen met het UZA (gynaecologische tumoren) en de Borstkliniek van AZ Monica (borstkanker)
  • Fertiliteit: diagnostiek en behandeling door dr Meeuwis L
  • Operatieve ingrepen en bevallingen vinden plaats in AZ Monica (Deurne).
Ons team
Dokter Katrien De Maeyer

Dokter Katrien De Maeyer

Algemeen gynaecoloog
Studeerde geneeskunde aan de KU Leuven  en behaalde haar diploma voor gynaecologie in het Verenigd Koninkrijk, waar ze 10 jaar werkte.
Naast een  algemene interesse in de gynaecologie en verloskunde, legt zij zich ook vooral toe op de urogynaecologie ( problemen met de blaas en verzakking van baarmoeder en vagina).
Dokter Els Van De Poel

Dokter Els Van De Poel

Algemeen gynaecoloog
Studeerde geneeskunde aan de KU Leuven en behaalde haar diploma voor gynaecologie in Leuven.
Zij is naast allround gynaecoloog vooral geïnteresseerd in verloskunde en prenatale echografie.
Dokter Luc Meeuwis

Dokter Luc Meeuwis

Fertiliteitsarts

Studeerde geneeskunde aan de Universteit Antwerpen en behaalde daar zijn diploma in gynaecologie. Na verscheidene jaren algemene gynaecologie gedaan te hebben is hij nu vooral gefocust op fertiliteitsbehandelingen. Hiervoor is hij in verscheidene ziekenhuizen actief om het ganse proces te kunnen begeleiden. Hij houdt nog een beperkte consultatie op de locatie in Schilde voor algemene gynaecologische problemen, maar volgt geen zwangerschappen meer op.

Dokter Joke Mechels

Dokter Joke Mechels

Algemeen gynaecoloog
Studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen en behaalde aldaar haar diploma in de gynaecologie/obstetrie in juli 2016. Sinds oktober 2016 is zij gestart als all round gynaecoloog in het gynaecologisch centrum te Schilde en Antwerpen. Naast een algemene interesse in de gynaecologie en verloskunde, wenst zij zich ook toe te leggen op laparoscopische technieken (kijkoperaties).
Dr Laurijssen Sanne

Dr Laurijssen Sanne

Algemeen gynaecoloog

Studeerde geneeskunde aan de universiteit Antwerpen en behaalde aldaar haar diploma gynaecologie/verloskunde in 2021.
Op 1 juni 2022 is zij gestart in het gynaecologisch centrum te Schilde en Antwerpen als allround gynaecologe.

Annemie V. & Annemie B. Vroedvrouwen GYNEE

Annemie Verbist (links) en Annemie Bruynseels (rechts)

Annemie V. & Annemie B.

Vroedvrouwen
Vaatchirurgen AZ Klina

Dokter Johannes Goedemé

Thorax -en vaatchirurg

Studeerde Geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen en werd in 2017 erkend als Specialist in Heelkunde.  Na twee jaar bijkomende opleiding werd hij Vaat-en Thoraxchirurg. Sinds 2019 maakt hij deel uit van het team Vaat-en Thoraxheelkunde van het AZ KLINA te Brasschaat.

U kan bij Dr Goedemé terecht voor oppuntstelling en behandeling van slagaderlijden (halsbloedvaten, buikslagader en slagaders van de ledematen), spataders en lymfoedeem. Chirurgische behandeling van longletsels, gebeurt steeds in samenspraak met de longartsen.

Voor uitgebreide info kan u terecht op devaatchirurg.be

Stéphanie Quidousse

Psychologe Stéphanie Quidousse

Psycholoog

Psychologie, rookstopbegeleiding en seksuologie

Rita & Maryline Secretariaat GYNE

Rita & Maryline

Secretariaat